Jeugdcarnaval

Het leukste carnavalsfeest voor de jeugd!

Jeugdcarnaval is een geweldig groot carnavalsfeest voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (basisschoolgroepen 4 t/m groep 8). Goede muziek om op te dansen en springen met je vriendjes en vriendinnetjes. Verzoekjes aanvragen kan en mag altijd, of sluit aan in de allergrootste kusjeskring van Brabant. Om alles in goede banen te leiden, zorgen wij er voor dat er enthousiaste vrijwilligers aanwezig zijn om hier en daar een oogje in het zeil te houden.

Het Jeugdcarnaval is tevens de residentie van Jeugdprins Nick frutje d’n Irste van Ballefruttersgat. De Jeugdprins is er met zijn jeugdraad elke avond bij om er samen met jullie een gaaf carnaval van te maken!

Informatie voor Ouders

Jeugdcarnaval van ut Fruttersfist is een “besloten” carnavalsfeestje. Dat wil zeggen dat je niet zomaar tussentijds naar huis mag! Hiervoor moet je toestemming hebben van je ouder (s). Zij moeten je ook op komen halen! Elke avond rond de klok van 21.15 uur gaat de deur open en mogen de kinderen waarvan de ouders op de binnenplaats staan te wachten, mee naar huis. De kinderen waarvan de ouders later komen, mogen binnen blijven wachten, totdat de ouders aanwezig zijn. Niemand hoeft van ons buiten in de kou te wachten!

De entree voor het Jeugdcarnaval is € 2 per persoon en dit is inclusief een consumptie.

In de tent is een garderobe, waar je gratis je jas achter kunt laten op een van de tafels die hier staan.

De ingang van het Jeugdcarnaval is via de loopplanken tegenover het Jan van Besouwhuis in de Thomas van Diessenstraat.

Let op: De organisatie van ût Fruttersfist kan de toegang weigeren aan kinderen waarvan zij denkt dat het te oud is voor deze doelgroep. Wij leggen die keuze dan ook voor aan de kinderen zelf.

Het is niet mogelijk om het Jeugdcarnaval en het Jongerencarnaval op dezelfde avond te bezoeken!

© Copyright 2022 ût Fruttersfist