Jongerencarnaval

Uniek feestconcept voor jongeren in Noord Brabant!

Het Jongerencarnaval is het grootste carnavalsfeest voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar in Noord-Brabant! Een stevig feest met muziek aangepast aan de doelgroep, special effects zoals confetti, CO2, Lasers en nog veel meer! Dat mag je niet missen!!!

Het Jongerencarnaval is voor jongeren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Daarom schenken wij GEEN alcohol.

Kaartverkoop

Voor het Jongerencarnaval heb je een toegangskaart nodig om binnen te komen. Toegangskaarten worden uitsluitend online verkocht. Wij raden aan je toegangskaarten tijdig online aan te schaffen want Uitverkocht = Uitverkocht.

We bieden twee soorten tickets aan, het Combiticket en het Regulier ticket. Bekijk de verschillen van beide tickets op deze pagina.

De verkoop van tickets start op n.n.b..

Veelgestelde vragen

Mijn zoon/dochter is 12 jaar, mag hij/zij naar het Jongerencarnaval?

De leeftijd voor het Jongerencarnaval duiden wij aan van 13 t/m 17 jaar, voor de middelbare school is dit de eerste t/m de vierde klas. Zit uw zoon/dochter in de eerste klas, dan is hij/zij gewoon welkom. Verder vertrouwen wij de ouders erop dat ze zelf het beste weten of hun kind klaar is voor een groot carnavalsfeest zoals het Jongerencarnaval.

Moet ik vooraf kaarten kopen voor het Jongerencarnaval?

Ja, deze kunnen hier gekocht worden. Betalen kan met alle denkbare (online) betaalmethodes.

Zijn de kaarten ook offline verkrijgbaar?

Nee.

Is er op de avond zelf een deurverkoop?

Nee. De kaartverkoop is alleen online en eindigd ’s avonds om 22:00.

Waarom is het Jongerencarnaval tot 21:30 in een klein bar gedeelte?

ût Fruttersfist heeft een unieke locatie met twee verschillende ingangen voor onze twee verschillende doelgroepen. Een grote zaal die tot 21:29 wordt gebruikt voor het Jeugdcarnaval, en een minuut later weer open gaat voor het Jongerencarnaval.

Moet ik mijn kaartje voor het Jongerencarnaval uitprinten?

Dat mag, De barcode op het kaartje kan ook vanaf het scherm van je telefoon gescanned worden.

Wat zijn de consumptieprijzen bij het jongerencarnaval?

Bij het jongerencarnaval werken we met consumptiemunten van €1,20 per stuk. Frisdrank is 1 muntje, Candybars (mars, snickers) 1 muntje en broodje frikandel/kroket zijn 2 munten.

Wordt er alcohol geschonken tijdens het Jongerencarnaval?

Nee, wij schenken geen alcohol. Wij controleren bij de ingang op alcohol gebruik middels een blaastest. Bij een positieve uitslag van de blaastest wordt de toegang geweigerd!

Wat moet ik doen als ik mijn ticket(s) kwijt ben?

Ga naar deze website: www.ikbenaanwezig.nl/ticketskwijt En vul je gegevens in. Hierdoor worden ticket(s) opnieuw naar je verstuurd.

Mag ik het jongerencarnaval tussentijds of eerder verlaten?

Ja, het jongerencarnaval hanteert geen tijd waarop iedereen binnen moet blijven. Bij het evenement opnieuw betreden na 22:00 dient er wel opnieuw de toegangsprijs van een avondticket te worden betaald.

© Copyright 2022 ût Fruttersfist