Online Editie 2021

23 januari 2021

Helaas kunnen we dit seizoen geen groots carnavalsfeest voor de jeugd en jongeren uit Goirle en omstreken aanbieden, tevens zal er ook geen jeugdprins worden geïnstalleerd die ût Fruttersfist 5 avonden lang zijn residentie mag noemen.

Als we niet met z’n allen het carnavalsfeest kunnen vieren, kunnen we wel het carnavalsfeest naar iedereen thuis brengen. Wij zijn dus ook blij aan te mogen kondigen dat we carnaval 2021 gewoon een feestje organiseren, maar dan online!

Op vrijdag 12 februari 2021 begint vanaf 19:00 het feest op ons youtubekanaal. Alle vaste onderdelen zoals je gewend bent zullen langs komen. De muziek wordt verzorgd door onze resident deejays en de deejays van Jongerencentrum Mainframe, af en toe zal een speciale gast langskomen om te spreken en kun je tijdens deze editie zelfs optredens van de beste artiesten uit Ballefruttersgat en omstreken verwachten! Wie dat zullen zijn houden we nog even geheim.

Het bekijken van de online editie is voor iedereen gratis, dus kunnen we voor het eerst in de geschiedenis van ût Fruttersfist ook alle ouders uitnodigen om deze avond thuis met de kinderen mee te beleven.

Met deze online editie gaan we gewoon het carnavalsgevoel naar jou toe brengen, dus zet op vrijdag 12 februari de stoelen aan de kant en sluit aan bij onze digital polonaise!

Zèè toch wèèzer en vier dit jaar carnaval veilig en thuis. Dan hopen we natuurlijk dat we volgend jaar iedereen weer normaal mogen verwelkomen bij ût Fruttersfist.

Meer informatie over de online editie is te vinden op onze website.

www.fruttersfist.nl

© Copyright 2022 ût Fruttersfist