5

Avonden feest

±1200

Bezoekers per avond

±30

Vrijwilligers

100%

Alcoholvrij

Over ons

ût Fruttersfist is het grootste carnavalsfeest voor jeugd en jongeren van 8 t/m 17 jaar!

Elk jaar zet een vrijwilligersorganisatie met ondersteuning van 30 vrijwilligers zich in om 5 dagen lang een geweldig carnavalsfeest te kunnen organiseren.

Jeugdcarnaval

Het Jeugdcarnaval is een feest voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar, ook wel basissschool groepen 4 t/m groep 8.

Bezoekers komen met name uit Goirle en Riel. Het Jeugdcarnaval is een feest waarbij we de kinderen kennis laten maken met het grootschalige schoolfeest, maar wel met de veiligheid in het achterhoofd. Iedereen mag pas naar huis zodra de ouders zijn gearriveerd, indien er bezoekers eerder naar huis willen nemen we contact op met de ouders.

Het Jeugdcarnaval is tevens de residentie van de Jeugdraad van XI van Stichting Karnaval Ballefruttersgat, die centraal staat voor het openbaar carnaval in Ballefruttersgat (Goirle, tijdens carnaval).

Jongerencarnaval

Het Jongerencarnaval is het grootste carnavalsfeest voor tieners in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar, ook wel de eerste t/m vierde klas van het voortgezet onderwijs. Met bezoekers uit de regio's Tilburg, Breda, 's Hertogenbosch en Eindhoven hebben we een uniek concept wat nergens anders in Midden- en West Brabant is te vinden. Carnaval vieren zonder het bijzijn van ouders en met leeftijdsgenoten.

Wij proberen zo veel mogelijk de bezoekers voor het bereiden op het uitgaan voor feesten en festivals, iedereen wordt gefouilleerd en kaartjes moeten online worden gekocht, en net zoals bij alle festivals is uitverkocht ook echt uitverkocht. Tevens passen we extra effecten toe zoals confetti, CO2 en lasershows.

Net als in alle horeca is het per wet verboden alcohol te verkopen aan personen jonger dan 18 jaar. Wij schenken dus geen alcohol. Wij steunen de campagne van NIX18.

© 2021 ût Fruttersfist Privacybeleid Disclaimer