Veelgestelde vragen

Wij krijgen per e-mail, facebook en whatsapp veel vragen. Voor de meest gestelde vragen hebben wij deze pagina gemaakt. Misschien staat uw vraag (en het antwoord) hier al tussen.

Klik op de vraag om het bijbehorende antwoord te tonen.

Jeugdcarnaval

Mijn zoon/dochter is 7 jaar, mag hij/zij naar het Jeugdcarnaval?
De leeftijd voor het Jeugdcarnaval duiden wij aan van 8 t/m 12 jaar, voor de basisschool is dit groep 4 t/m groep 8. Zit uw zoon/dochter in groep 4, dan is hij/zij gewoon welkom. Verder vertrouwen wij de ouders erop dat ze zelf het beste weten of hun kind klaar is voor een groot caranavalsfeest zoals het Jeugdcarnaval.
Moet ik vooraf kaarten kopen voor het Jeugdcarnaval?
Nee, het Jeugdcarnaval werkt elke avond met een deurverkoop.
Mag mijn kind tussentijds het Jeugdcarnaval verlaten?
Uw kind mag tussentijds het feest verlaten mits u weer aanwezig bent om hem/haar op te halen. Wij kunnen u telefonisch benaderen als uw kind eerder naar huis wil.
Wat zijn de consumptieprijzen bij het jeugdcarnaval?
Consumptieprijzen varieren van €0,80 voor een bekertje ranja/frisdrank tot €1,20 voor een beker slush puppy. De gemiddelde prijs van snoep/chips is €0,50.

Jongerencarnaval

Mijn zoon/dochter is 12 jaar, mag hij/zij naar het Jongerencarnaval?
De leeftijd voor het Jongerencarnaval duiden wij aan van 13 t/m 17 jaar, voor de middelbare school is dit de eerste t/m de vierde klas. Zit uw zoon/dochter in de eerste klas, dan is hij/zij gewoon welkom. Verder vertrouwen wij de ouders erop dat ze zelf het beste weten of hun kind klaar is voor een groot carnavalsfeest zoals het Jongerencarnaval.
Moet ik vooraf kaarten kopen voor het Jongerencarnaval?
Ja, deze kunnen hier gekocht worden. Betalen kan met alle denkbare (online) betaalmethodes.
Zijn de kaarten ook offline verkrijgbaar?
Nee.
Is er op de avond zelf een deurverkoop?
Nee. De kaartverkoop is alleen online en eindigd 's avonds om 22:00.
Waarom is het Jongerencarnaval tot 21:30 in een klein bar gedeelte?
ût Fruttersfist heeft een unieke locatie met twee verschillende ingangen voor onze twee verschillende doelgroepen. Een grote zaal die tot 21:29 wordt gebruikt voor het Jeugdcarnaval, en een minuut later weer open gaat voor het Jongerencarnaval.
Moet ik mijn kaartje voor het Jongerencarnaval uitprinten?
Dat kan, maar dat hoeft niet per se. Je kunt de barcode op het kaartje ook vanaf het scherm van je telefoon laten scannen.
Wat zijn de consumptieprijzen bij het jongerencarnaval?
Bij het jongerencarnaval werken we met consumptiemunten van €1,20 per stuk. Frisdrank is 1 muntje, Candybars (mars, snickers) 1 muntje en broodje frikandel/kroket zijn 2 munten.
Wordt er alcohol geschonken tijdens het Jongerencarnaval?
Nee, wij schenken geen alcohol. Wij controleren bij de ingang op alcohol gebruik middels een blaastest. Bij een positieve uitslag van de blaastest wordt de toegang geweigerd!
Ik wil een kaartje voor het Jongerencarnaval verkopen
Plaats een oproep in het facebook evenement
Het jongerencarnaval is uitverkocht, zijn er nog kaarten?
Plaats of bekijk de oproepen in het facebook evenement
Wat moet ik doen als ik mijn ticket kwijt ben?
Ga naar deze website: www.ikbenaanwezig.nl/ticketskwijt En vul je gegevens in. Hierdoor worden ticket(s) opnieuw naar je verstuurd.
Wat is een PREMIUM ticket?
Het premium ticket geeft je alle avonden toegang tot het jongerencarnaval. Dit ticket is gecombineerd goedkoper dan losse avondtickets. Bij het scannen van het ticket doen we bij de koper een polsbandje om, dat polsbandje het entreebewijs voor de overige avonden.
Mag ik het jongerencarnaval tussentijds of eerder verlaten?
Ja, het jongerencarnaval hanteert geen tijd waarop iedereen binnen moet blijven. Bij het evenement opnieuw betreden na 22:00 dient er wel opnieuw de toegangsprijs van een avondticket te worden betaald. Hierbij zijn we coulant indien je al binnen bent geweest.

Heeft u nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op.

© 2021 ût Fruttersfist Privacybeleid Disclaimer