Veelgestelde vragen

Wij krijgen per e-mail, facebook en whatsapp veel vragen. Voor de meest gestelde vragen hebben wij deze pagina gemaakt. Misschien staat uw vraag (en het antwoord) hier al tussen.

Klik op de vraag om het bijbehorende antwoord te tonen.

Jeugdcarnaval


De leeftijd voor het Jeugdcarnaval duiden wij aan van 8 t/m 12 jaar, voor de basisschool is dit groep 4 t/m groep 8. Zit uw zoon/dochter in groep 4, dan is hij/zij gewoon welkom. Verder vertrouwen wij de ouders erop dat ze zelf het beste weten of hun kind klaar is voor een groot caranavalsfeest zoals het Jeugdcarnaval.

Nee, het Jeugdcarnaval werkt elke avond met een deurverkoop.

Uw kind mag tussentijds het feest verlaten mits u weer aanwezig bent om hem/haar op te halen. Wij kunnen u telefonisch benaderen als uw kind eerder naar huis wil.

Consumptieprijzen varieren van €0,80 voor een bekertje ranja/frisdrank tot €1,20 voor een beker slush puppy. De gemiddelde prijs van snoep/chips is €0,50.

Jongerencarnaval


De leeftijd voor het Jongerencarnaval duiden wij aan van 13 t/m 17 jaar, voor de middelbare school is dit de eerste t/m de vierde klas. Zit uw zoon/dochter in de eerste klas, dan is hij/zij gewoon welkom. Verder vertrouwen wij de ouders erop dat ze zelf het beste weten of hun kind klaar is voor een groot carnavalsfeest zoals het Jongerencarnaval.

Ja, deze kunnen hier gekocht worden. Betalen kan met alle denkbare (online) betaalmethodes.

Nee.

Nee. De kaartverkoop is alleen online en eindigd 's avonds om 22:00.

ût Fruttersfist heeft een unieke locatie met twee verschillende ingangen voor onze twee verschillende doelgroepen. Een grote zaal die tot 21:29 wordt gebruikt voor het Jeugdcarnaval, en een minuut later weer open gaat voor het Jongerencarnaval.

Dat kan, maar dat hoeft niet per se. Je kunt de barcode op het kaartje ook vanaf het scherm van je telefoon laten scannen.

Bij het jongerencarnaval werken we met consumptiemunten van €1,20 per stuk. Frisdrank is 1 muntje, Candybars (mars, snickers) 1 muntje en broodje frikandel/kroket zijn 2 munten.

Nee, wij schenken geen alcohol. Wij controleren bij de ingang op alcohol gebruik middels een blaastest. Bij een positieve uitslag van de blaastest wordt de toegang geweigerd!

Plaats een oproep in het facebook evenement

Plaats of bekijk de oproepen in het facebook evenement

Ga naar deze website: www.ikbenaanwezig.nl/ticketskwijt En vul je gegevens in. Hierdoor wordt het ticket(s) opnieuw naar je verstuurd.

Het premium ticket geeft je alle avonden toegang tot het jongerencarnaval. Dit ticket is 20% goedkoper dan 5 losse avondtickets. Bij het scannen van het ticket doen we bij de koper een polsbandje om, dat polsbandje het entreebewijs voor de overige avonden.

Ja, het jongerencarnaval hanteert geen tijd waarop iedereen binnen moet blijven. Bij het evenement opnieuw betreden na 22:00 dient er wel opnieuw de toegangsprijs van een avondticket te worden betaald.

Heeft u nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op.

© 2020 ût Fruttersfist Privacybeleid Disclaimer